Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Terve suu

Terve suu

Helena Heikka, Anne Hiiri, Sisko Honkala, Helinä Keskinen, Kaarina Sirviö (toim.)

2.–3., uudistettu painos 2018, 413 sivua, nidottu

EAN/tuotenumero:
9789516567597
Saatavuus:
Varastossa

Suositushinta: 49,00 €

Hinta: 34,30 €

Terve suu on käytännönläheinen opas suun terveydenhoitoon. Suun hoito kuuluu jokapäiväiseen hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimiseen. Oikealla hoidolla ja elintavoilla ehkäistään muun muassa hampaiden reikiintymistä, ientulehduksia, hammaskipuja sekä suun limakalvo-ongelmia.

Kirjassa käsitellään suuontelon rakennetta, hampaiden kehittymistä ja toimintaa, hampaiden ja suun puhdistamista, ruokailutottumusten ja ravinnon merkitystä suun terveydelle, hammas- ja suusairauksien ehkäisyä, oireita sekä hoitoa. Erikseen käsitellään lasten, nuorten, ikääntyneiden ja erityisryhmien suun terveyttä sekä yleissairauksien ja erilaisten lääkitysten yhteyttä suun terveyteen. Lisäksi kirjassa kuvataan tavallisimpia hammaslääkärin ja suuhygienistin hoitotoimenpiteitä.

Kirjan 2.–3., uudistettu painos on kauttaaltaan päivitetty, ja siihen on laadittu käytännöllisiä ohjeita suun omahoidon tueksi.

Terve suu on hyödyllinen kaikille suun terveydenhoidosta tietoa tarvitseville sekä suun terveydestä kiinnostuneille. Kirja soveltuu myös terveydenhuollon ammattihenkilöiden peruskoulutukseen ja terveystiedon opetukseen.

Tekijät

Toimittajat
Helena Heikka TtT, yliopettaja
Anne Hiiri HLT, EHL
Sisko Honkala HLT, dos., EHL, ESH
Helinä Keskinen HLL
Kaarina Sirviö TtT, yliopettaja

Kirjoittajat
Helena Heikka TtT, yliopettaja
Anna Maria Heikkinen HLT, EHL
Anne Hiiri HLT, EHL
Sisko Honkala HLT, dos., EHL, ESH
Helinä Keskinen HLL
Taina Remes-Lyly HLL, terveyspalvelujohtaja
Kaarina Sirviö TtT, yliopettaja
Johanna Uittamo HLT, EHL, LK