Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Silmätautien käsikirja

Silmätautien käsikirja

Matti Seppänen, Juha Holopainen, Kai Kaarniranta, Niko Setälä, Hannu Uusitalo (toim.)

EAN/tuotenumero:
9789516567610
58,00 €
Silmätautien käsikirja on käytännön työn apuväline silmätautien diagnostiikkaan ja hoitoon. Teos jaksottuu anatomisen rakenteen ja sairausryhmän mukaisiin kokonaisuuksiin. Laajimpia ovat kaihia, glaukoomaa, uveiittia ja neuro-oftalmologiaa sekä karsastusta käsittelevät luvut.

Sisällössä painottuvat käytännön työn kannalta keskeiset asiat; esimerkiksi diabeettisessa silmäsairaudessa tunnistaminen ja seuranta, silmävammoissa hoidon kiireellisyyden arviointi, lasten silmäsairauksissa hoidon oikea-aikaisuus. Erikseen käsitellään todistuksia ja lausuntoja, kuvantamista ja muita tutkimusmenetelmiä, toimenpiteitä, silmäsairauksien hoidossa käytettäviä lääkkeitä sekä silmäleikkausten instrumentaatiota.

Silmätautien käsikirja on suunnattu ensisijaisesti silmätautien erikoislääkäreille ja silmäpotilaita hoitaville sairaanhoitajille. Kirja on hyödyllinen myös yleislääkäreille, muiden erikoisalojen lääkäreille sekä optikoille. Teos soveltuu oppimateriaaliksi perus- ja erikoistumisvaiheen opintoihin sekä täydennyskoulutukseen.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen
käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit
hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele
organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.