Akuuttihoito-opas

Markku Mäkijärvi, Veli-Pekka Harjola, Hannu Päivä, Juha Valli, Eija Vaula (toim.)
2018
EAN/tuotenumero
9789516568884
29,00 €
Akuuttihoito-oppaan käytännönläheiset, suomalaisten asiantuntijoiden laatimat ja uusimpien hoitosuositusten mukaiset ohjeet palvelevat kaikkia päivystystyötä tekeviä. Yli 40 vuoden ajan käytössä ollut opas toimii monissa hoitoyksiköissä päivystystyön perusohjeistuksena.

Opas auttaa määrittämään toimenpiteiden ja tutkimusten kiireellisyyttä ja ohjaa hyvien hoitokäytäntöjen mukaiseen toimintaan päivystystilanteessa.
Akuuttihoito-oppaan 20. painoksessa kaikkien artikkelien tiedot on tarkistettu ja päivitetty. Täysin uudistettuja tai merkittävästi päivittyneitä artikkeleja on lähes kaikissa luvuissa. Merkittävimmin ovat uudistuneet myrkytysten hoitoa ja lääkehoitoa käsittelevät osuudet. 

Rakenteeseen ja sisältöön on tehty käytettävyyttä parantavia muutoksia. Artikkeleita on muun muassa ryhmitelty uuteen järjestykseen mukaillen potilashoidon kliinistä prosessia. 

Akuuttihoito-opas ilmestyy sähköisessä muodossa Terveysportissa Akuuttihoidon tietokannoissa (www.terveysportti.fi). 

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2023 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.
Akuuttihoito-oppaan tilaaja saa tietokannan käyttöoikeuden myös Terveysportti.mobi-palvelussa (terveysportti.mobi). Lisätietoa: terveysportti@duodecim.fi


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.


Tekijät

Päätoimittaja

Markku Mäkijärvi LT, dos., johtajaylilääkäri, HUS

Toimittajat

Veli-Pekka Harjola, LT, dos., ylilääkäri, HYKS Päivystys ja valvonta
Hannu Päivä, LT, dos., Ensiapu Acutan ylilääkäri, TAYS
Juha Valli, LL, päivystyksen ja ensihoidon ylilääkäri, Hyvinkään sairaala, HUS
Eija Vaula, LL, ensihoidon ja päivystyksen toimialuejohtaja, SATSHP

Teoksesta muualla

Lisäksi Akuuttihoito-oppaan voi ostaa mobiililaitteisiin ladattavana, ilman verkkoyhteyttä toimivana sovelluksena sovelluskaupoista. Sovellus sisältää myös Myrkytysten hoito - ja Akuuttihoidon lääkkeet -oppaat.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.