Aistiva ja tiedostava mieli - Meditaation näkökulma tietoisuuteen ja psyykeen

Sanna Aulankoski
1. painos 2019, 122 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516569270
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 32,00 €
Hinta 22,40 €
Voiko meditaation avulla parantaa keskittymiskykyään, työskennellä tehokkaammin tai selviytyä paremmin arjen ongelmista? Mistä meditaatioon toisinaan kuuluvassa egon katoamisessa on kyse?

Mindfulness-buumin myötä ikivanha tietoisuuden harjoittamisen muoto, meditaatio, on vanginnut ihmisten kiinnostuksen elämän eri saroilla. Meditaatio auttaa tutkitusti rentoutumaan, mutta on paljon muutakin. Kirjassa Aistiva ja tiedostava mieli – Meditaation näkökulma tietoisuuteen ja psyykeen etsitään idän ja lännen meditaatiomuotojen yhteistä ydintä ja tutkitaan meditaation yhteyksiä psyyken eri puoliin: Mitä meditoidessa tapahtuu mielessä? Mitä tietoisuustaidot ovat? Miten mietiskely liittyy ajatteluun, luovuuteen, minuuteen, mielenterveyteen, onnellisuuteen ja elämänkatsomukseen? Kirja antaa myös eväät itsenäiseen meditointiin.

Kirja on suunnattu kaikille tietoisuudesta kiinnostuneille – etenkin niille, joita aihe kiinnostaa mietiskelyn harjoittamisen lisäksi teoreettisesti. Kirjan voi ostaa myös e-kirjana ja äänikirjana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.