Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Työuupumuksen itsehoito – Kuinka kierrän karikot

Työuupumuksen itsehoito – Kuinka kierrän karikot

Heli Nurmi

2., tarkistettu painos 2017, 295 sivua, nidottu

EAN/tuotenumero:
9789516569935
Saatavuus:
Varastossa
36,00 €
  • Tutki ja omaksu, miten voit ennaltaehkäistä työuupumuksen, toipua siitä ja estää sen uusiutumisen.
  • Vahvista omia valmiuksiasi ratkoa tilanteeseesi liittyviä ongelmia ja löydä keinoja jaksamiseen.
  • Löydä uudenlainen ja vapaampi suhtautuminen itseesi sekä työhösi.

Kirjassa Työuupumuksen itsehoito – Kuinka kierrän karikot keskitytään pitkälti työuupumuksen psykologiseen puoleen: miten voisi itse ajatella tai toimia toisin, jotta työuupumus hellittäisi, olo helpottuisi ja kokonaisvaltainen jaksaminen parantuisi. Myös hyvinvoinnin psykologisia esteitä käsitellään.

Kirjan tavoitteena on auttaa toipumaan uupumuksesta ja ennen kaikkea ennaltaehkäistä uupumuksen uusiutumista itsehoidon avulla. Kirja tarjoaa nykypäivän kiristyneessä työtahdissa psykologisen työkalupakin työssä jaksamisen tueksi.

Lähestymistapa on eri suuntauksia yhdistelevä. Menetelmissä painottuvat kognitiivinen ja käyttäytymiseen vaikuttava ote sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Esimerkkien kautta tuodaan esiin tyypillisiä työuupumukseen liittyviä ilmiöitä, yleisiä ajattelu- ja toimintamalleja sekä toipumiseen liittyviä ajatuksia. 

Kirja on tarkoitettu monenlaisille työelämässä toimiville ihmisille. Se sopii työstään kuormittuneille, työelämässä jaksamisen äärirajoilla meneville, työuupuneille sekä jäsennykseksi alan ammattilaisille, jotka tukevat asiakkaidensa työssä jaksamista.

Työuupumuksen itsehoito kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.

Kirjan voi ostaa myös e-kirjana Elisa Kirja -palvelusta.

Tekijät

Heli Nurmi
(s. 1969)

Psykologi ja psykoterapeutti, joka työskentelee Härmän Kuntokeskuksessa. Hän on ohjannut paljon erityyppisiä kuntoutuskursseja, painopiste on ollut työkykyä ylläpitävässä kuntoutuksessa (TYK). Työuupuneiden kuntoutuskursseja hän on vetänyt vuodesta 2009 lähtien. Hänellä on pedagoginen pätevyys ja ryhmänohjaajan koulutus. Valmistui kognitiiviseksi psykoterapeutiksi keväällä 2015. Kehitti psykoterapiaopintojen loppuvaiheessa kognitiivispainotteisen kuntoutusmallin työuupuneiden kurssille. Työskentelyotteessa yhdistyvät kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmät sekä ratkaisukeskeisyys. Toimii myös ammatinharjoittajana toiminimellä Psykologi- ja psykoterapiapalvelut Heli Nurmi.