Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Akuuttihoito

Akuuttihoito

Kustannus Oy Duodecim (toim.)

29,00 €
Terveysportin Akuuttihoidon artikkelit ovat helppolukuisia muistilistoja, joista tarvittava tieto löytyy nopeasti. Valtakunnallisesti yhtenäiset toimintaohjeet turvaavat hoidon laadun ja tukevat ammattilaisia työssään.

Akuuttihoidosta saa samalla haulla esille Akuuttihoito-oppaan, Akuuttihoidon laitteiden, Akuuttihoidon lääkkeiden,  EKG-tietokannan, Ensihoito-oppaan, Korva-, nenä- ja kurkkutaudit - päivystäjän oppaan, Lastentautien päivystyskirjan, Myrkytysten hoito, Peruselintoimintojen häiriöiden ja niiden hoidon, Päivystyskirurgian oppaan, Suuronnettomuusoppaan, Tehohoito-oppaan, Teho- ja valvontahoitotyön oppaan ja Vastasyntyneiden akuuttihoidon aineiston.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2019 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.

Akuuttihoidon tilaaja saa sisällön käyttöoikeuden myös Terveysportti.mobi-palveluun. Lisätietoa: terveysportti@duodecim.fi

Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.