Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Oppiportti uudistui

Duodecim Oppiportti on terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutuspalvelu. Se tarjoaa ajasta ja paikasta riippumattoman mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen. Palvelua tarjotaan käyttöön terveydenhuollon organisaatioiden kautta.

Oppiportti uudistuu keväällä 2015. Uudessa palvelussa julkaistaan aikaisempien oppikirjojen ja verkkokoulutusten lisäksi koulutuskokonaisuuksia sekä videokokoelma, jonka lyhyet videot sisältävät tavallisia kaikukuvalöydöksiä, kliinisiä löydöksiä, diagnostisia toimenpiteitä ja hoitotoimenpiteitä. Lisäksi hakutoimintoja ja aineistojen selausmahdollisuuksia on parannettu. Uusi aineistotarjotin tarjoaa monipuoliset työkalut materiaalien rajaamiseen ja hakemiseen. Uudistetulta sisältösivulta pääsee tutustumaan valitun materiaalin sisältöön, laajuuteen, tekijöihin ja kohderyhmään.

Käyttäjä pystyy jatkossa merkitsemään itselleen tärkeitä aineistoja omiin suosikkeihin. Omat opinnot -toiminto muuttuu jatkossa Oma kansio -näkymäksi, johon voi tallentaa haluamiaan materiaaleja. Kesken jääneet ja suoritetut kurssit löytyy helposti samasta paikasta.

Tutustu palveluun osoitteessa www.oppiportti.fi!