Tilauksen peruuttaminen ja palautusohjeet

Kirjat

Palautusoikeus käyttämättömälle ja myyntikelpoiselle tuotteelle on 14 päivää toimituksen tai viimeisen toimituserän vastaanottamisesta. Saatuamme tuotepalautuksesi, palautamme 14 päivän kuluessa saamamme suoritukset mukaan lukien mahdolliset toimituskustannukset samalla maksutavalla kuin alkuperäinen suoritus on tehty. 

Mikäli jätät tuotteen noutamatta valitsemastasi noutopaikasta, emme lähetä tilausta uudelleen ja palautamme saamamme suorituksen 14 päivän kuluessa.

Palauta tuote seuraavasti:

  1. Ilmoita palautuksesta sähköpostilla verkkokauppa(at)duodecim.fi.
  2. Täytä lähetyksen mukana oleva palautuslomake ja liitä mukaan myös lähete, jotta pystymme helposti yksilöimään palautuksen.
  3. Jos olet vastaanottanut paketin Postin kautta, tee palautus Postin toimipisteessä, jos olet vastaanottanut paketin Matkahuollon kautta, tee palautus Matkahuollon toimipisteessä.

Pakkaa kirja/kirjat mieluiten alkuperäiseen pakkaukseensa ja merkitse pakkauksen päälle tunnus ASIAKASPALAUTUS POSTI / SOPIMUSNUMERO 602409

tai

ASIAKASPALAUTUS MATKAHUOLTO / SOPIMUSNUMERO 9528048

Palautusosoite: Kirjavälitys,  Hakakalliontie 10, 05460 Hyvinkää

Virheellinen tuote

Jos sinulle toimitetaan virheellinen tai viallinen tuote, asiasta tulee ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluumme verkkokauppa(at)duodecim.fi . Toimitamme kuluitta virheellisen tuotteen tilalle uuden tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta saamamme suorituksen saatuamme tuotepalautuksesi. Palauta tuote palautuslomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Verkkopalvelut

Verkkopalveluiden tilauksissa palautusoikeus on 14 päivää käyttöoikeuden vahvistamisesta. Ota yhteyttä verkkokauppa(at)duodecim.fi tai arkisin numeroon 09 6188 5590.