Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Usein kysyttyä

Edellyttääkö tuotteiden ostaminen rekisteröitymistä verkkokaupan asiakkaaksi?

Ei edellytä, myös rekisteröitymättömät asiakkaat voivat tehdä tilauksia. Tilauksen toimittamista varten tarvitsemme nimen, osoitteen, postinumeron, postitoimipaikan, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Voinko ostaa verkkokaupasta laskulla?

Tarjoamme ainoastaan yritysasiakkaille mahdollisuuden tilata laskutettavia tilauksia. Yksityishenkilöillä ei ole oikeutta tilata verkkokaupassa tuotteitamme maksutavalla Laskutus.

Mitä hyötyä on verkkokaupan asiakkaaksi rekisteröitymisestä?

Rekisteröitymällä saat monia etuja: tarjoamme rekisteröityneille ja postituslistalle liittyneille asiakkaillemme tietoa uutuuksistamme sekä erikoistarjouksia tuotteistamme. Sisäänkirjautuneen käyttäjän yhteystiedot täytetään tilauslomakkeelle automaattisesti, mikä nopeuttaa kaupassa asiointia. Lisäksi tilaushistoriasi tallentuu verkkokaupasta löytyvälle omalle käyttäjätilillesi.

Olen Suomalainen Lääkäriseura Duodecimin jäsen. Kuinka saan jäsenhinnat käyttöön verkkokaupassa?

Duodecimin jäsenet saavat käyttöönsä jäsenetuhinnat kirjautumalla verkkokauppaan omilla Duodecim-tunnuksilla. Jäsenhinta koskee vain henkilökohtaiseen käyttöön tehtäviä tilauksia. Organisaatioiden käyttöön tulevat tuotteet tulee tilata suositushinnoilla.

Olen unohtanut Duodecim-tunnukseni. Mistä voin tiedustella niitä?

Jos tunnuksesi on hukassa, voit vaihtaa sen uuteen kirjautumissivun Unohtuiko salasana -linkin kautta. Ohjeet salasanan ja tarvittaessa käyttäjätunnuksen vaihdosta lähetetään rekisteröityessäsi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et muista tunnuksiasi tai rekisteröityessäsi antama sähköpostiosoitteesi ei ole enää voimassa, ota yhteyttä asiakaspalveluun info@duodecim.fi.

Olen lääketieteen opiskelija. Voinko ostaa tuotteitanne verkkokaupasta opiskelijahintaan?

Verkkokauppamme tunnistaa myös Duodecimin lääketieteen opiskelijajäsenet. Kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tunnuksellasi, jolloin tuotteen hinnas on huomioiutu opiskelija-alennus.

Saavatko kaikki opiskelijat ostaa tuotteitanne opiskelijahintaan?

Vain lääketieteen opiskelijat voivat olla Suomalainen Lääkäriseura Duodecimin jäseniä ja ostaa tuotteitamme opiskelijajäsenhintaan. 

Voinko tilata tuotteen Postin pakettiautomaattiin?

Kyllä. Voit valita haluamasi noutopisteen tilauksesi yhteydessä.

Joudunko itse maksamaan tuotteiden palautuksen?

Palautusoikeus käyttämättömälle ja myyntikelpoiselle tuotteelle on 14 päivää toimituksen tai viimeisen toimituserän vastaanottamisesta. Saatuamme tuotepalautuksesi, palautamme 14 päivän kuluessa saamamme suoritukset mukaan lukien mahdolliset toimituskustannukset samalla maksutavalla kuin alkuperäinen suoritus on tehty.  

Mikäli jätät tuotteen noutamatta valitsemastasi noutopaikasta ja et ole ilmoittanut meille palautuksesta, emme lähetä tilausta uudelleen ja palautamme saamamme suorituksen 14 päivän kuluessa.