Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Lääketieteen termit

Lääketieteen termit

Veijo Saano ym. (toim.)

20,00 €
Lääketieteen termien verkkoversio antaa tiiviiden ja selkeiden määritelmien lisäksi käytössä olevat latinan, englannin ja ruotsin vastineet, mahdolliset rinnakkaistermit ja lyhenteet sekä vierasperäisten termien etymologian.

Lääketieteen termit
on kymmenien asiantuntijoiden monivuotisen yhteistyön tulos. Se on jokaisen lääketieteen ja terveydenhuollon parissa toimivan välttämätön käsikirja. Se soveltuu hyvin myös kaikille muille lääketieteestä ja lääketieteen kielestä kiinnostuneille.

Terminologian tietokantojen muiden lääketieteellisten sanastojen käyttö edellyttää myös Lääketieteen suomi-englanti-suomi-sanakirjan verkkoversion hankkimista.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2019 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.

Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.