Lääketieteen termit

Veijo Saano ym. (toim.)
41,00 €
Lääketieteen termien verkkoversio antaa tiiviiden ja selkeiden määritelmien lisäksi käytössä olevat latinan, englannin ja ruotsin vastineet, mahdolliset rinnakkaistermit ja lyhenteet sekä vierasperäisten termien etymologian.

Lääketieteen termit
on kymmenien asiantuntijoiden monivuotisen yhteistyön tulos. Se on jokaisen lääketieteen ja terveydenhuollon parissa toimivan välttämätön käsikirja. Se soveltuu hyvin myös kaikille muille lääketieteestä ja lääketieteen kielestä kiinnostuneille.

Terminologian tietokantojen muiden lääketieteellisten sanastojen käyttö edellyttää myös Lääketieteen suomi-englanti-suomi-sanakirjan verkkoversion hankkimista.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.