Endokrinologia

Matti Välimäki, Timo Sane, Leo Dunkel (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516566279
70,00 €
Oppiportin Endokrinologia -verkkokirja tarjoaa perustiedot endokriinisesta järjestelmästä, hormonien vaikutustavoista ja endokriinisista ja metabolisista sairauksista.

Endokrinologia on oppi endokriinisesta järjestelmästä, hormoneista ja niiden vaikutuksista ja endokriinisista ja metabolisista sairauksista. Oppiportin Endokrinologia -teos tarjoaa perustiedot elinkaaren endokrinologiasta, kasvun ja kehityksen säätelystä, aineenvaihdunnasta ja hormonien määritysmenetelmistä.

Endokriinisten ja metabolisten sairauksien kirjo on monipuolinen, yleisistä ja kansanterveydellisesti tärkeistä sairauksista, kuten osteoporoosi, diabetes tai dyslipidemiat, harvinaisiin ja diagnostisesti haastaviin sairauksiin. Näiden etiologia, diagnostiikka ja hoito käsitellään teoksessa sekä tutkimusnäyttöön että kirjoittajien laajaan kliiniseen kokemukseen pohjautuen.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Arvio:
100%
1 arvostelu
Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.