Nefrologia

Amos Pasternack (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516566514
62,00 €
Oppiportin Nefrologia -verkkokirja kattaa aikuisnefrologian keskeisimmät aiheet diagnostiikan uusimmista menetelmistä dialyysihoitoihin ja munuaisensiirtoihin. 

Lääketieteellisen tutkimuksen nopea edistyminen on vaikuttanut nefrologiaan voimakkaasti. Dialyysihoito ja munuaisensiirto ovat olleet jo pitkään nefrologian keskeisiä alueita. Nyttemmin yhä tärkeämmiksi diagnostiikassa ja hoidossa ovat tulleet uudet kuvantamismenetelmät, kuten tietokonetomografia ja magneettikuvaus.

Nefrologia käsittää aikuisnefrologian keskeiset aiheet. Munuaisten rakenne ja toiminta selitetään elimen toimintahäiriöiden ja tautien syntymekanismien ymmärtämiseksi. Tautien jaottelu noudattaa vakiintunutta ryhmittelyä.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.