Epidemiologia ja biostatistiikka

Matti Uhari, Pentti Nieminen
EAN/tuotenumero
9789516565746
45,00 €
Informaation määrän järkevä hallitseminen edellyttää kykyä analysoida tietoa nopeasti ja tehokkaasti. Tiedonanalysoimisessa tarvitaan epidemiologian ja tilastotieteen menetelmien tuntemusta. Oppiportin Epidemiologia ja biostatistiikka -verkkokirja  on tarkoitettu lääketieteellisen havaintoaineiston tilastolliseen analysointiin.

Teoksessa tarkastellaan miten lääketieteellisen tutkimusaineiston keräys, käsittely, analysointi ja raportointi tapahtuvat. Eri menetelmien käyttöä ja tulkintaa on havainnollistettu runsaan esimerkkiaineiston ja kuvituksen avulla. Erityisesti opastetaan, miten tutkimustuloksia tulkitaan ja kuinka niistä raportoidaan.

Yksi teoksen tavoitteista on auttaa lukijaa nauttimaan informaation hallitsemisesta.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.