Urologia

Kimmo Taari, Sirpa Aaltomaa, Martti Nurmi, Teija Parpala, Teuvo Tammela (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516565784
35,00 €
Oppiportin Urologia –verkkokirja on alan kattava perusteos. Teoksessa käsitellään perusteellisesti virtsateiden ja miehen sukupuolielinten anatomiaa ja fysiologiaa, niiden sairauksien etiologiaa ja patofysiologiaa, diagnostiikkaa ja uusimpia hoitomuotoja.

Teoksen muita keskeisiä aiheita ovat urologiset sairaudet, munuaisensiirto, urologisten syöpäkasvainten molekyylibiologian alan viimeisimmät saavutukset sekä urologisten syöpätautien hoidon tulevaisuudennäkymät. Mukana on myös uusinta tietoa mm. impotenssin tutkimuksesta ja eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun hoidosta.

Urologia on tarkoitettu oppikirjaksi lääketieteen opiskelijoille ja kirurgiaan ja urologiaan erikoistuville. Se on myös käsikirja kaikille urologisia potilaita hoitaville lääkäreille ja hoitajille.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.