Veritaudit

Kimmo Porkka, Riitta Lassila, Kari Remes, Eeva-Riitta Savolainen (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516565951
70,00 €
Oppiportin Veritaudit -verkkokirjassa käsitellään kattavasti veritautien perusteet. Se sisältää veritautien molekyyli- ja solutason perusteita esittelevät laajat katsaukset. Diagnostiikan ja hoidon kulmakivet käsitellään tautikohtaisesti. Hyytymishäiriöt, kantasolujen siirrot ja lasten hematologiset ongelmat kuuluvat teoksen keskeiseen sisältöön.

Teoksessa on huomioitu hematologisten tautien diagnostiikassa, seurannassa ja hoidossa viime vuosien aikana tapahtuneet merkittävät muutokset. Etenkin uusia molekyyligeneettisiä menetelmiä ja täsmähoitoja kehitetään jatkuvasti.

Veritaudit on ensisijaisesti käsikirja lääkäreille, jotka haluavat syventää tietojaan hematologiasta. Se soveltuu hyvin oppikirjaksi lääketieteen ja terveydenhoitoalan opiskelijoille ja on hyödyllinen monien muidenkin terveydenhuollon ammattiryhmien edustajille.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.