Diabetes

Pirjo Ilanne-Parikka, Leo Niskanen, Tapani Rönnemaa, Marja-Terttu Saha (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516562448
57,00 €
Diabetes on hoidon tueksi laadittu oppi- ja käsikirja. Sisältö kattaa hoidon eri osa-alueet sekä tyypin 1 että tyypin 2 diabeteksen osalta. Diabeteksen hoidon tavoitteena on päivittäisen oireettomuuden lisäksi sujuva arkipäivä ilman turhia rajoituksia. Hyvällä hoidolla turvataan terveys myös tulevina vuosina.

Diabeteksen hoidossa korostuvat yksilöllisyys, aktiivisuus ja kokonaisvaltaisuus.
Diabetesta sairastava on oman arkielämänsä ja hoitonsa asiantuntija. Hän tarvitsee osaavan ja kannustavan terveydenhuollon ammattilaisen käytännönläheistä ohjausta ja apua ongelmatilanteissa.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Pirjo Ilanne-Parikka LT, sisätautien erikoislääkäri, diabeteksen hoidon erityispätevyys, ylilääkäri

Leo Niskanen LKT, sisätautiopin dosentti, sisätautien ja endokrinologian erikoislääkäri, diabeteksen ja haavan hoidon erityispätevyys

Tapani Rönnemaa LKT, sisätautien erikoislääkäri, diabeteksen hoidon erityispätevyys, professori

Marja-Terttu Saha LT, lastenendokrinologian dosentti, diabeteksen hoidon erityispätevyys

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.