Lääkityksen kokonaisarvio, henk.koht.käyttö

Kustannus Oy Duodecim
EAN/tuotenumero
9789516567139
180,00 €
Lääkityksen kokonaisarvio -sovelluksen avulla saadaan lääkehoidosta kokonaisarvioraportti syötettävien tietojen, kuten potilaan lääkelistan, potilaan perustietojen, keskeisten diagnoosien ja laboratoriotulosten perusteella.

Erityisesti iäkkäillä ja monisairailla potilailla lääkityksen arviointi nopeutuu ja helpottuu ja on terveydenhuollon ammattilaisen tehtävissä muutamassa minuutissa. Lääkityksen kokonaisarvioinnin avulla voidaan edistää lääkehoidon turvallisuutta sekä opastaa vaihtoehtoisten ja turvallisempien lääkkeiden käyttöön.

Kokonaisarvioraportista löytyvät
– haitallisimmat yhteisvaikutukset
– annostusohjeet munuaisten vajaatoiminnassa
– tiettyjen haittavaikutusten kokonaisriski (antikolinergisyys, sedatiivisuus, verenvuoto jne.)
– vasta-aiheet
– varoituksia lääkkeiden ja laboratoriotutkimustulosten ja diagnoosien yhdistelmiin liittyvistä haitoista tai riskeistä Duodecimin päätöksentukisääntöihin perustuvasta tietokannasta.

Sovellus on osa Duodecimin kehittämää kliinistä päätöksentukijärjestelmää.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.