Muutoksen johtaminen arjessa - opas sosiaali- ja terveydenhuoltoon

Sanna Kallankari
2019
EAN/tuotenumero
9789523600072
35,00 €

Hyvällä muutoksen hallinnalla ja taitavalla johtamisella muutoksen onnistumista ja tavoitteiden saavuttamista on mahdollista edistää. Sosiaali- ja terveydenhuollossa tutkimus, innovaatiot ja hoitosuositukset kehittyvät kiivaasti. Yhteiskunnan taholta tulee myös jatkuvaa muutostarvetta. Sote-palveluiden kehittämistyön onnistumisella on suuri merkitys potilasturvallisuudelle ja asiakkaiden saamalle palvelulle. On todettu, että vain 20 % muutoksista onnistuu. Paremmin onnistuttaisiin taitavalla johtamisella, joka huomioi niin asia- kuin ihmisjohtamisenkin.

Tässä sote-palveluiden muutosjohtamisen oppaassa kuvataan helposti ymmärrettävästi kehittämisen ja muutoksen hallinnan perusteet ja niissä hyödynnettäviä menetelmiä arjessa. Lukija ohjataan perehtymään muutosmahdollisuuksiin sosiaali- ja terveydenhuollossa yhdistelemällä teoriaa ja havainnollistavia esimerkkejä palveluiden arkipäivästä. Kirjassa annetaan konkreettisia vinkkejä muutoksen suunnitteluun ja toteuttamiseen, sekä ihmisten johtamiseen ja aktivoimiseen mukaan muutokseen.

Opas on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille, niissä työskenteleville esimiehille, asiantuntijoille ja johtajille, alan opiskelijoille, palveluiden tilaajille ja tuottajille, sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kirja yksinkertaistaa muutosprosessin ja antaa siten lukijalle hallinnan tunnetta muutokseen. Muutos alkaa sinusta!


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Sanna Kallankarilla on 15 vuoden työkokemus sote-palveluista, joista viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt johtamis- ja kehittämistehtävissä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Nykyisin johdon konsulttina työskentelevä Sanna toimii eri organisaatioissa muutoksen hallinnan sekä johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen kumppanina. Erityisesti hän on kiinnostunut ihmisten ja työhyvinvoinnin johtamisesta osana muutosta.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.