Kliininen neurofysiologia

Esa Mervaala, Erika Haaksiluoto, Sari-Leena Himanen, Satu Jääskeläinen, Mika Kallio, Sampsa Vanhatalo
1. painos 2019, 438 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789516560048
Saatavuus
Varastossa
97,00 €
Kliininen neurofysiologia kattaa koko kliinisen neurofysiologian erikoisalan, sen keskeiset menetelmät ja niiden kliinisen käytön. Kliinisen neurofysiologian tutkimuksia ovat esimerkiksi EEG, ENMG, tuntokykymittaukset, unipolygrafia, aistiratojen herätevasteet, aivojen tapahtumapotentiaalit ja aivojen transkraniaalinen magneettistimulaatio (TMS).

Vaikka kliininen neurofysiologia on erikoisalana perinteisesti keskittynyt diagnostiikkaan, se on nykyään myös oleellisena osana mukana monissa potilashoidoissa ja hoitotiimeissä. Lisäksi monet aikaisemmin lähinnä tutkimuskäytössä olleet menetelmät ovat tänään jo osa kliinistä työtä.

Kliininen neurofysiologia toimii uutena suomenkielisenä oppikirjana alalle erikoistuville, mutta kirja soveltuu hyvin kaikille kliinisen neurofysiologian palveluita käyttäville lääkäreille perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon. Se on myös moderni hakuteos kliinisen neurofysiologian erikoisalasta.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.