Reumasairaudet

Markku Kauppi, Anna Karjalainen, Laura Pirilä, Kari Puolakka, Tuulikki Sokka-Isler, Paula Vähäsalo (toim.)
1. painos 2023
EAN/tuotenumero
9789523601116
65,00 €
Reumasairaudet tukee reumasairauksien varhaista toteamista ja ajanmukaista hoitoa. Teoksessa kuvataan reumasairauksien mekanismeja, epidemiologiaa, periytymistä sekä diagnostiikkaa. 

Teoksessa käsitellään tärkeimmät tulehdukselliset reumasairaudet unohtamatta tuki- ja liikuntaelinvaivoja, joissa tulehdus ei ole määräävässä asemassa. Yleisemmät reumasairaudet ja oirekokonaisuudet käsitellään perusteellisesti, harvinaisempia tiiviimmin. Hoidon periaatteita tarkastellaan kattavasti ja käytännönläheisesti. 

Havainnolliset taulukot ja monipuolinen kuvitus tukevat teoksen käyttöä oppimateriaalina perus-, jatko- ja täydennyskoulutuksessa sekä käytännön käsikirjana. 

Reumasairaudet on suunnattu ensisijaisesti lääketieteen opiskelijoille ja lääkäreille. Teos on hyödyllinen myös muille terveydenhuollon ammattilaisille, joiden työhön sisältyy reumasairauksien diagnostiikkaa, hoitoa tai seurantaa.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Päätoimittaja

Markku Kauppi
LT, professori
reumatologi

Toimittajat

Anna Karjalainen
LT, reumatologi

Laura Pirilä
LT, dosentti, reumatologi

Kari Puolakka 
LT, professori, reumatologi

Tuulikki Sokka-Isler
LT, professori, reumatologi

Paula Vähäsalo
LT, dosentti, lastenreumatologi

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.