Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin

Marjo Pennonen
1. painos 2021, 189 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523601130
Saatavuus
Varastossa
34,00 €
Nykypäivän työelämä on haastavaa, ja monilla työhyvinvointi voi olla uhattuna. Vaikka itsestä huolehtimisesta puhutaan paljon, moni pyrkii silti vastaamaan työelämän haasteisiin olemalla entistä tehokkaampi. Valitettavan usein se tapahtuu muun hyvinvoinnin kustannuksella. Työssä suoritetaan ja yritetään jaksaa kuuntelematta omaa kehoa, arvoja tai tunteita.

Itsetuntemuksesta apua työhyvinvointiin -kirja kokoaa työhyvinvointiin vaikuttavat asiat yhteen. Kunkin käsiteltävän aihealueen lopussa on pohdintatehtäviä, jotka auttavat lukijaa parantamaan itsetuntemustaan työhyvinvointiin liittyen. Kirja tarjoaa myös keinoja kuormittavan tilanteen muuttamiseksi sekä tietoa niistä tahoista, joiden avulla saa tukea työhyvinvointiin.

Kirja soveltuu kaikille työelämässä oleville ja työelämään suuntaaville. Kirjaa voi hyödyntää jokainen, joka haluaa kehittää itsetuntemustaan ja työhyvinvointiaan. Etenkin jaksamisensa kanssa kamppaileville sekä uutta suuntaa uralleen hakeville kirja on hyödyksi. Lisäksi terveys- ja hyvinvointialan sekä ammatinvalinnan ja uraohjauksen ammattilaiset voivat auttaa asiakkaitaan kirjan avulla. Myös yritysten henkilöstöhallinnossa kirjaa voidaan käyttää työntekijöiden työntekijätaitojen näkökulmasta.

Tekijät

Marjo Pennonen on koulutukseltaan psykologian tohtori ja psykologian ja kasvatustieteen maisteri, minkä lisäksi hänellä on laillistetun psykologin, työterveyspsykologin ja opettajan pätevyydet. Hän on työskennellyt pitkään työterveyspsykologina ja on kysytty asiantuntija, kouluttaja ja valmentaja työhyvinvointiin liittyvissä teemoissa. Hän on työskennellyt aiemmin myös ammatinvalinta- ja terveyskeskuspsykologina.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.