Työkirja pakko-oireiden hoitoon

Riitta Suvanto-Witikka
1.-3. painos 2022, 184 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523601598
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 32,00 €
Hinta 22,40 €
Pakko-oireisesta häiriöstä puhutaan silloin, kun oireet aiheuttavat ahdistuneisuutta tai haittaavat häiritsevästi päivittäistä elämää. Pakko-oireita voi lieväasteisina olla lähes kenellä tahansa. Pahimmillaan ne voivat viedä ihmisen toimintakyvyn. Pakko-oireisiin haetaan tyypillisesti apua vasta, kun oireita on ollut pitkään.

Työkirjassa pakko-oireiden hoitoa lähestytään käytännöllisestä näkökulmasta. Kirjan ensimmäisessä osassa käsitellään pakko-oireita ilmiönä, toisessa osassa kuvataan hoitomenetelmä kokonaisuudessaan ja kolmannessa annetaan harjoitteluvinkkejä tapausesimerkkien avulla. Kirja sisältää havainnollisia kuvia, ymmärrystä helpottavia metaforia, käytännön harjoituksia sekä ratkaisuja hoidon jumeihin, joten sitä voi käyttää oman toipumisprosessin ohjaajana. Kirjan avulla on mahdollista oppia murtamaan oireiden kielteinen kehä.

Kirja on tarkoitettu pakko-oireista kärsiville, mutta siitä on hyötyä myös heidän läheisilleen. Kirja on myös hyvä apu pakko-oireita hoitaville psykoterapeuteille ja muille hoitoalan ammattilaisille.

Tekijät

Riitta Suvanto-Witikka on psykologi ja psykoterapeutti (KKT YET). Hänellä on pitkä työkokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta, missä hän on työskennellyt erilaisten vakavien mielenterveyshäiriöiden parissa. Hänen työnkuvansa on sisältänyt potilastyön lisäksi myös hoitojen kehittämistä. Hän on työskennellyt myös työterveyspsykologina. Yksityisvastaanotolla hän tekee psykoterapiatyötä sekä erilaisia konsultaatioita. Lisäksi hän kouluttaa ja työnohjaa. Hänen keskeinen perehtymiskohteensa on viime vuodet ollut pakko-oireisen häiriön hoito.

Arvostelut

Arvio:
100%
3 arvostelua
Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.