Kirurgia

Paulina Salminen, Virve Koljonen, Mikko Pakarinen, Ville Sallinen (toim.)
2024
EAN/tuotenumero
9789523601918
94,00 €
Kirurgia on useimmat kirurgian erikoisalat kattava alan perusteos. Siinä käsitellään erikoisala- ja tautikohtaisesti epidemiologiaa, diagnostiikkaa, leikkausindikaatioita ja hoitotuloksia sekä myös yleisemmin kirurgian eettisiä ja käytännöllisiä puolia. Aineisto on päivitetty vastaamaan uusinta tietoa.

Sisällössä on otettu huomioon kirurgian uudenmuotoinen erikoistumiskoulutus, ja viritystasoa on kohdennettu sen mukaisesti. Monipuolinen ja runsas kuvitus helpottaa asioiden ymmärtämistä ja tukee oppimista.

Kirurgia on oppikirja ensisijaisesti lääketieteen opiskelijoille ja kirurgiaan erikoistuville, mutta se soveltuu erinomaisesti yleislääkäreille, kirurgisille sairaanhoitajille ja erikoislääkäreille, jotka haluavat päivittää tietonsa.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan erikseen. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Päätoimittajat

Paulina Salminen
Kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian professori, Turun yliopisto, gastroenterologisen kirurgian ja kirurgian erikoislääkäri, ylilääkäri, TYKS Turun yliopistollinen keskussairaala

Virve Koljonen
Plastiikkakirurgian professori, Helsingin yliopisto, ylilääkäri HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri. Somessa minut tunnetaan nimellä plastiikkaope.

Mikko Pakarinen
Lastenkirurgian professori, Helsingin yliopisto, lastenkirurgian ja kirurgian erikoislääkäri, ylilääkäri, Uusi lastensairaala HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, Karoliininen Instituutti, Etelä-Tanskan Yliopisto

Ville Sallinen
Dosentti, gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri, osastonylilääkäri, HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Vastuutoimittajat

Osa 1 Kirurgian perusteet, Paulina Salminen
Osa 2 Gastroenterologinen kirurgia, Ville Sallinen
Osa 3 Virtsa- ja sukupuolielinkirurgia, Peter Boström
Osa 4 Endokriininen kirurgia, Ilkka Heiskanen
Osa 5 Sydänkirurgia, Peter Raivio
Osa 6 Thoraxkirurgia, Jarmo Gunn
Osa 7 Verisuonikirurgia, Maarit Venermo
Osa 8 Rintarauhaskirurgia, Malin Sund
Osa 9 Plastiikkakirurgia, Ilkka Kaartinen
Osa 10 Suu- ja leukakirurgia, Johanna Snäll
Osa 11 Neurokirurgia, Jussi Posti
Osa 12 Lastenkirurgia, Janne Suominen
Osa 13 Elin- ja kudossiirrot, Ville Sallinen

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.