Joustava mieli ja hyvän itsetunnon ABC

Arto Pietikäinen
1.–3. painos 2024, 296 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523602168
Saatavuus
Varastossa
36,00 €
  • Lopeta turha ponnistelu hyvän itsetunnon saavuttamiseksi.
  • Muuta suhdettasi mielesi tarinoihin itsestäsi.
  • Itsetunnon ydin on itsensä hyväksyminen ja sen edistäminen.

Kirjassa Joustava mieli ja hyvän itsetunnon ABC esitellään moderni käyttäytymisterapeuttinen näkökulma itsetuntoon. Sen ytimessä ei ole perinteinen itsetunnon vahvistamiseen pyrkivä lähestymistapa, vaan itsensä hyväksyminen ja sen edistäminen. Tätä tavoitetta palvelee parhaiten se, että kykenee muuttamaan suhdettaan sellaisiin hankaliin mielen tarinoihin itsestä, jotka voivat kaventaa elämää.

Kirjassa valotetaan tutkimuspohjaisesti sitä, miten psykologisen joustavuuden lisääminen suhteessa minäkäsitykseen voidaan valjastaa palvelemaan hyvää elämänlaatua ja omien arvojen toteuttamista.

Kirjan tärkeä tavoite on lisätä itsensä hyväksymistä kaikkine puolineen. Sen myötä voi lopettaa turhan ponnistelun hyvän itsetunnon saavuttamiseksi. Itsestään huolehtiminen ja omien tarpeidensa ja arvojensa kunnioittaminen luo vahvaa pohjaa kestävälle hyvinvoinnille ja elämänlaadulle.

Kirja pohjautuu käyttäytymisterapian uusimpiin teorioihin, ja monien käytännön harjoitusten avulla voi lisätä psykologista vapauttaan ottamalla etäisyyttä mielensä laatimaan kuvaan itsestään.

Joustava mieli ja hyvän itsetunnon ABC kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.

Tekijät

Arto Pietikäinen
Psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti (kognitiivinen käyttäytymisterapia). Työskentelee yksityisvastaanotolla Tampereella. Työote pohjautuu käyttäytymisterapian menetelmiin, joista tekijä soveltaa etenkin hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT). Yksilötyön lisäksi kouluttaa alan ammattilaisia käyttämään HOT-menetelmiä ja luennoi psykologisen joustavuuden kehittämisestä. Lisätietoja: www.joustavamieli.com.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.