Akuuttihoito ja anestesia

Kustannus Oy Duodecim (toim.)
EAN/tuotenumero
9789523602298
65,00 €
Terveysportin Akuuttihoito ja anestesia artikkelit ovat helppolukuisia muistilistoja, joista tarvittava tieto löytyy nopeasti. Valtakunnallisesti yhtenäiset toimintaohjeet turvaavat hoidon laadun ja tukevat ammattilaisia työssään.

Akuuttihoito ja anestesiasta saa samalla haulla esille Akuuttihoito-oppaan, Akuuttihoidon laitteiden, Akuuttihoidon lääkkeiden, Anestesiakäsikirja, EKG-tietokannan, Ensihoito-oppaan, Korva-, nenä- ja kurkkutaudit - päivystäjän oppaan, Lastentautien päivystyskirjan, Myrkytysten hoito, Peruselintoimintojen häiriöiden ja niiden hoidon, Päivystyskirurgian oppaan, Suuronnettomuusoppaan, Tehohoito-oppaan, Teho- ja valvontahoitotyön oppaan ja Vastasyntyneiden akuuttihoidon aineiston.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.

Akuuttihoito ja anestesian tilaaja saa sisällön käyttöoikeuden myös Akuuttihoito-oppaaseen Terveysportti.mobi-palvelussa. Lisätietoa: terveysportti@duodecim.fi


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Teoksesta muualla

Akuuttihoidosta on saatavissa myös puhelinsovellus. Voit ladata Akuuttihoito-sovelluksen puhelimeesi App Store- tai Google Play-kaupasta, sovelluksen sh. 15,99 €. Sovellus sisältää Akuuttihoito-oppaan, Akuuttihoidon lääkkeet ja Myrkytysten hoito -oppaat.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.