Akuuttihoito

Kustannus Oy Duodecim (toim.)
EAN/tuotenumero
9789523602298
43,00 €
Terveysportin Akuuttihoidon artikkelit ovat helppolukuisia muistilistoja, joista tarvittava tieto löytyy nopeasti. Valtakunnallisesti yhtenäiset toimintaohjeet turvaavat hoidon laadun ja tukevat ammattilaisia työssään.

Akuuttihoidosta saa samalla haulla esille Akuuttihoito-oppaan, Akuuttihoidon laitteiden, Akuuttihoidon lääkkeiden,  EKG-tietokannan, Ensihoito-oppaan, Korva-, nenä- ja kurkkutaudit - päivystäjän oppaan, Lastentautien päivystyskirjan, Myrkytysten hoito, Peruselintoimintojen häiriöiden ja niiden hoidon, Päivystyskirurgian oppaan, Suuronnettomuusoppaan, Tehohoito-oppaan, Teho- ja valvontahoitotyön oppaan ja Vastasyntyneiden akuuttihoidon aineiston.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2021 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.

Akuuttihoidon tilaaja saa sisällön käyttöoikeuden myös Terveysportti.mobi-palveluun. Lisätietoa: terveysportti@duodecim.fi

Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Teoksesta muualla

Akuuttihoidosta on saatavissa myös puhelinsovellus! Voit ladata Akuuttihoito-sovelluksen puhelimeesi App Store- tai Google Play-kaupasta, sovelluksen sh. 44,99 €. Sovellus sisältää Akuuttihoito-oppaan, Akuuttihoidon lääkkeet ja Myrkytysten hoito -oppaat.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.