Kipsihoidon perusteet

Jarkko Kuisma, Juha Heikkilä, Heidi Kassara
2., uudistettu painos 2022
EAN/tuotenumero
9789523602434
22,00 €

Teoksessa käsitellään vaihe vaiheelta ylä- ja alaraajan traumaattisten murtumien kipsaus eri kipsimateriaaleilla. Lisäksi esitellään muut kipsauksessa tarvittavat materiaalit. Kipsauksen vaiheet havainnollistetaan runsaalla valokuvituksella, ja yhden kipsin tekemisessä tarvittava tieto on esitetty yhdellä sivulla tai aukeamalla.

Kipsihoidon perusteet sisältää perustiedot murtuman synnystä ja paranemiseen vaikuttavista tekijöistä. Lisäksi on huomioitu murtuman paranemista ja potilaan kuntoutumista edistävän ohjauksen keskeinen sisältö sekä kipsaajan työturvallisuus ja ergonomia. Aineisto on kauttaaltaan tarkistettu ja päivitetty.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Jarkko Kuisma

Lääkintävahtimestari Päijät-Hämeen keskussairaalassa vuodesta 2008.

 

Juha Heikkilä

Lääkintävahtimestari Tampereen Yliopistollinen sairaala 1997–2006.

 

Heidi Kassara

SHO 1979, TtM 1992, TtL 1997, FT 2017, yliopettaja Tampereen ammattikorkeakoulussa, nykyisin eläkkeellä.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.