Lastentaudit

Marjo Renko, Harri Niinikoski, Sauli Palmu (toim.)
7., uudistettu painos 2023, 671 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789523602595
Saatavuus
Varastossa
117,00 €
Kirjan seitsemännessä, uudistetussa painoksessa kirjan tekstit on jaoteltu kolmeen kokonaisuuteen: Terve lapsi -osio käsittelee lasten terveyttä ja normaalia kasvua, Sairas lapsi -osio keskittyy lasten sairastavuuteen, vastaanottotilanteisiin ja hoitoon liittyvään yleiseen tietoon ja Sairaudet ja erotusdiagnostiikka -osio käsittää luvut varsinaisista lastentaudeista. Kirjan kaikki tekstit on päivitetty vastaamaan tämän hetken tietämystä. Monet luvut on kirjoitettu kokonaan uudestaan.

Lastentaudit on tarkoitettu lääketieteen opiskelijoille, yleislääkäreille ja pediatriaan erikoistumista aloitteleville. Kirjasta löytävät hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa myös kaikki lapsia hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset ja lasten vanhemmat.

Tekijät

Päätoimittaja

Marjo Renko

Lastentautien ja lasten infektiosairauksien erikoislääkäri. Lastentautiopin professori, Itä-Suomen yliopisto, Kliinisen lääketieteen yksikkö ja KYS, Lasten ja nuorten klinikka.

Toimittajat

Harri Niinikoski

Lastentautien erikoislääkäri, lastenendokrinologi, dosentti. Lääketieteellisen ravitsemusopin professori. Turun yliopisto, biolääketieteen laitos ja Tyks, lasten ja nuorten klinikka.

Sauli Palmu

Lastentautien ja lasten veri- ja syöpätautien erikoislääkäri, lastentautiopin dosentti. Lastentautiopin kliininen opettaja. Tampereen yliopisto, Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunta ja Tays Lasten ja nuorten sairaala.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.