Ortopedian ja traumatologian käsikirja

Mikko Mattila, Kati Kyrölä, Minna Laitinen, Henrik Mattila, Jarkko Pajarinen (toim.)
1. painos 2025, 500 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789523602694
Saatavuus
Tulossa
115,00 €
Ortopedian ja traumatologian käsikirja sisältää ohjeet ortopedian ja traumatologian diagnostiikkaan sekä kirurgisiin ja konservatiivisiin hoitomenetelmiin. Sisältö perustuu tutkimustietoon sekä tekijöiden vankkaan käytännön työn osaamiseen.

Käsikirja toimii ortopedisen ja traumatologisen tutkimuksen sekä hoidon käytännönläheisenä, ajantasaisena ja laadukkaana ohjeistuksena. Keittokirjamaisen esitystavan ansiosta tarvittavat tiedot löytyvät nopeasti ja helposti.

Teoksen painopiste on kliininen, joten sisällössä painotetaan erityisesti käytännön työn kannalta keskeisiä asioita. Kirjassa kuvataan potilaan tutkiminen ja suositeltavat hoitokäytännöt ja hoidon kulku kunkin käsitellyn aiheen osalta. Teos on laajin suomenkielinen ortopedista ja traumatologista hoitoa käsittelevä kirja.

Ortopedian ja traumatologian käsikirja on suunnattu yleislääkäreille ja ortopedian ja traumatologian alalla työskenteleville lääkäreille sekä opiskelijoille. Lastenortopedian ja traumatologian osalta kirja hyödyttää myös aikuisortopedian ammattilaisia. Lisäksi kirja sisältää yleiset käsikirurgian traumatologiset periaatteet. Teoksesta on hyötyä myös näiden alojen hoitoon osallistuville sairaanhoitajille ja muille ammattilaisille sekä opiskelijoille.

Tekijät

Päätoimittaja
Mikko Mattila LT

Toimittajat
Kati Kyrölä LT, dos.
Minna Laitinen LT, dos.
Henrik Mattila LL
Jarkko Pajarinen LT, dos.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.