Avanteen hoidon opas

Vivien Nagy-Wikstedt (toim.)
1. painos 2024, 200 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523602762
Saatavuus
Tulossa
45,00 €
Hoitohenkilöstö on avainasemassa avannepotilaiden hoidossa leikkauksen jälkeen. Pystyäkseen antamaan monipuolista ja laadukasta ohjausta potilaalle, hoitohenkilöstöllä pitää olla tietoa monista eri asioista aina hoidon periaatteista ongelmatilanteisiin asti.

Anatomian ja fysiologian perusteet suolistosta, virtsateistä yms. ovat avanteen hoidon peruslähtökohtia. Avanteen vitaliteetin ja toiminnan seuranta, avanneongelmien havaitseminen ja ratkaisujen löytäminen sekä oikean avannetuotteen löytäminen ovat erityisen tärkeitä potilaan hoidossa ohjauksen ohella.

Avanteen hoidon opas on tarkoitettu ensisijaisesti hoitohenkilöstölle (sairaanhoitajat, lähi- ja perushoitajat, terveydenhuollon opiskelijat) sekä hoitajille, jotka hoitavat avannepotilaita leikkauksen jälkeen erikoissairaanhoidossa sekä kotiutumisen jälkeen perusterveydenhuollossa ja kotisairaanhoidossa.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.