Kotisairaala

Reino Pöyhiä, Eeva Güldogan, Aija Vanhanen
1. painos 2018, 312 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789516560291
Saatavuus
Varastossa
82,00 €
Kotisairaala on ensimmäinen kattava ja käytännönläheinen oppikirja kotisairaalan eri osa-alueilta. Teos käsittelee kotisairaalassa tehtävää työtä, kuvaa kotisairaalan käytäntöjä ja erilaisia kotisairaalan malleja Suomessa ja Ruotsissa.

Mukaan on otettu myös lukuja, jotka katsovat tulevaisuuteen ja haastavat huomisen kotisairaalahoidon suunnittelijoita, esimerkiksi akuutin kotiin annettavan hoidon alueella.

Kirjoittajina on sekä lääkäreitä että sairaanhoitajia ja muita ammattilaisia, joiden päivittäinen työ liittyy olennaisesti kotisairaalatyön rakenteisiin, valvontaan tai tukemiseen. Kirjoittajilla on pitkä käytännön kokemus kotisairaalatyöstä.

Kotisairaala on hyödyllinen käsikirja kotisairaaloissa työskenteleville, toimintaa suunnitteleville ja muuten aiheesta kiinnostuneille.

Tekijät

Päätoimittaja

Reino Pöyhiä dosentti, johtava ylilääkäri, Kaunialan sairaala. LT, 
Palliatiivisen lääketieteen dosentti, Turun yliopisto; Anestesiologian dosentti, Helsingin yliopisto; Kivunhoidon, palliatiivisen lääketieteen ja lääkärikouluttajan erityispätevyydet.

Toimittajat

Eeva Güldogan ylihoitaja, Helsingin kaupungin kotisairaala & kuntoutuksen osaamiskeskus (neurologiset toiminnot ja geriatria, terveystieteen maisteri 2001, johtamisen erikoistumisopinnot 2002, erikoissairaanhoitaja: sisätaudit-kirurgia 1992, sairaanhoitaja 1987.

Aija Vanhanen ylilääkäri, Salon kaupungin terveyspalvelut,
LL 1983, yleislääketieteen erikoislääkäri 2005, geriatrian erikoislääkäri 2010, palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys 2010.

Teoksesta muualla

Lue Ylen 9.8.2019 juttu kotisairaaloista.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.