Lastentaudit

Marjo Renko, Harri Niinikoski, Sauli Palmu (toim.)
2023
EAN/tuotenumero
9789523603035
70,00 €
Lastentaudit-teoksen uusimmassa päivityksessä sisältö on jaoteltu kolmeen kokonaisuuteen: Terve lapsi -osio käsittelee lasten terveyttä ja normaalia kasvua, Sairas lapsi -osio keskittyy lasten sairastavuuteen, vastaanottotilanteisiin ja hoitoon liittyvään yleiseen tietoon ja Sairaudet ja erotusdiagnostiikka -osio käsittää luvut varsinaisista lastentaudeista. Teoksen kaikki artikkelit on päivitetty vastaamaan tämän hetken tietämystä. Monet luvut on kirjoitettu kokonaan uudestaan.

Lastentaudit on tarkoitettu lääketieteen opiskelijoille, yleislääkäreille ja pediatriaan erikoistumista aloitteleville. Kirjasta löytävät hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa myös kaikki lapsia hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset ja lasten vanhemmat.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.


Tekijät

Päätoimittaja

Marjo Renko
Lastentautien ja lasten infektiosairauksien erikoislääkäri. Lastentautiopin professori, Itä-Suomen yliopisto, Kliinisen lääketieteen yksikkö ja KYS, Lasten ja nuorten klinikka.

Toimittajat

Harri Niinikoski
Lastentautien erikoislääkäri, lastenendokrinologi, dosentti. Lääketieteellisen ravitsemusopin professori. Turun yliopisto, biolääketieteen laitos ja Tyks, lasten ja nuorten klinikka.

Sauli Palmu
Lastentautien ja lasten veri- ja syöpätautien erikoislääkäri, lastentautiopin dosentti. Lastentautiopin kliininen opettaja. Tampereen yliopisto, Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunta ja Tays Lasten ja nuorten sairaala.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.