Lääketieteellinen genetiikka

Kristiina Aittomäki, Jukka Moilanen, Markus Perola, Minna Pöyhönen (toim.)
2., uudistettu painos 2024, 520 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789523603592
Saatavuus
Tulossa
107,00 €
Lääketieteellinen genetiikka -kirjan uudistettu painos antaa yleiskuvan geenien ja kromosomien toiminnasta ja perinnöllisyyden mekanismeista. Kirjassa esitellään monen tautiryhmän genetiikkaa omina lukuina, kuten sydän- ja verisuonisairaudet, aineenvaihduntasairaudet ja neurogenetiikka. Uusina aiheina mukana ovat ihotaudit, hammassairaudet ja hematologinen genetiikka. 

Kirjoittajat ovat ottaneet esimerkkejä suomalaisesta tautiperinnöstä. Päivitetyssä kirjassa kerrotaan uusista tutkimustuloksista, joita on tullut runsaasti edellisen painoksen julkaisemisen jälkeen. Kirjassa pohditaan myös lääketieteellisen genetiikan etiikkaa ja juridiikkaa.

Kirja on suunnattu ensisijaisesti lääketieteen opiskelijoille ja soveltuu myös terveydenhuoltoalan koulutuksen tueksi. Kirja on hyödyksi yleislääkäreille sekä lääkärin jokapäiväisessä työssä erikoisalasta riippumatta.


Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.