Joustava mieli urheilussa – Vahvista mielen taitoja urheilun tueksi

Arto Pietikäinen, Riikka Pasanen
1. painos 2023, 346 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523603714
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 34,00 €
Hinta 23,80 €
  • Luo hyvinvointiasi ja urheilusuoritustasi tukeva suhde omaan mieleesi.
  • Päästä irti haitallisesta vaativuudesta ja kasvata aitoa liikunnan iloa.
  • Tunnista, että onnistunut suoritus ei edellytä ajatusten ja tunteiden kontrollointia vaan niiden avointa kohtaamista ja hyväksyntää.
Joustava mieli urheilussa esittelee uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvia psyykkisen valmennuksen keinoja urheilijan hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn tukemiseksi. Kirja käsittelee urheilun erityispiirteitä psykologisen joustavuuden näkökulmasta ja tarjoaa työkaluja sen hyödyntämiseen ja harjoittelemiseen urheilussa.

Perinteisten kontrollointiin pohjautuvien urheilupsykologisten keinojen sijaan kirja painottaa tietoisuuden, avoimuuden ja hyväksynnän roolia. Teorian ohella kirjassa on harjoituksia ja aitoja urheilijatarinoita siitä, miten joustavan mielen taitoja voidaan hyödyntää käytännössä.

Tämä kirja on sinulle, jos haluat oppia lisää psykologisesta joustavuudesta urheilun maailmassa ja saada uusinta tutkittua tietoa psyykkisen valmennuksen teoriasta ja työkaluista. Kirja sopii kaikille urheilijoille ja liikuntaa harrastaville, mutta myös valmentajille, urheilijan läheisille tai kenelle tahansa urheilusta ja psyykkisestä valmennuksesta kiinnostuneelle.

Joustava mieli urheilussa kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.

Tekijät

Arto Pietikäinen
Psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti (kognitiivinen käyttäytymisterapia). Työote pohjautuu käyttäytymisterapian menetelmiin, joista tekijä soveltaa etenkin hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT). Kouluttaa alan ammattilaisia käyttämään HOT-menetelmiä ja luennoi psykologisen joustavuuden kehittämisestä. Lisätietoja: www.joustavamieli.com.

Riikka Pasanen
Urheilupsykologi (sert.) ja psyykkinen valmentaja. Koulutukseltaan psykologian ja liikuntatieteiden maisteri. Työskentelee sekä yksityisvastaanotolla Jyväskylässä että etävastaanoton kautta useiden eri lajien urheilijoiden, joukkueiden sekä valmentajien kanssa. Oma kilpaurheilutausta mm. suunnistuksen, jalkapallon ja crossfitin parista.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.