Kaksisuuntainen mielialahäiriö – Opas sairastuneille ja heidän läheisilleen

Minna Sadeniemi, Kirsi Jänkälä, Heli Malm, Marko Sorvaniemi, Jan-Henry Stenberg, Kirsi Suominen
4., uudistettu painos 2022, 342 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523603868
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 36,00 €
Hinta 25,20 €
Kaksisuuntainen mielialahäiriö – opas sairastuneille ja heidän läheisilleen kertoo kaksisuuntaisen mielialahäiriön eri muodoista ja siitä, miten sairauden erilaisten oireiden kanssa voi oppia elämään.

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on vakava pitkäaikaissairaus, joka koskettaa sairastuneen koko lähipiiriä. Vaikka mieliala ja jaksaminen vaihtelevat tavanomaista voimakkaammin, voi oikeanlaisella lääkityksellä ja elämäntavoilla elää hyvää elämää sairaudesta huolimatta. Myös sairastunut itse ja hänen läheisensä voivat tehdä paljon sairauden saamiseksi hallintaan.

Tähän Kaksisuuntainen mielialahäiriö – opas sairastuneille ja heidän läheisilleen -teoksen uudistetussa neljännessä painoksessa on huomioitu vuonna 2021 julkaistun kaksisuuntaisen mielialahäiriön Käypä hoito -suosituksen päivitykset , kuten uudet käyttöön tulleet lääkkeet ja hoitosuositukset. 

Runsaasti kiitosta saanut Kaksisuuntainen mielialahäiriö – opas sairastuneille ja heidän läheisilleen on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Se on tarkoitettu perusteokseksi jokaiselle kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavalle ja hänen läheisilleen. Kirjaan on koottu kaikki oleellinen ja ajantasainen tieto, jota tämän sairauden kanssa elettäessä tarvitaan. Kirja soveltuu myös ammattilaisille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille, jotka haluavat perehtyä kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön ja siihen, miten sitä hoidetaan.

Tekijät

Minna Sadeniemi on psykiatrian erikoislääkäri ja perheterapeutti.
Kirsi Jänkälä on psykiatrian erikoislääkäri ja kognitiivinen psykoterapeutti.
Heli Malm on farmakologisen teratologian dosentti ja naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.
Marko Sorvaniemi on psykiatrian dosentti.
Jan-Henry Stenberg on filosofian tohtori, psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti.
Kirsi Suominen on psykiatrian dosentti.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.