Tehohoito-opas

Sari Karlsson, Tero Ala-Kokko, Johanna Hästbacka, Matti Reinikainen, Mika Valtonen (toim.)
6., uudistettu painos 2024, 500 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523603936
Saatavuus
Tulossa
72,00 €
Tehohoito-opas on laadittu työkaluksi kriittisesti sairaiden tai vammautuneiden potilaiden hoitoon teho- ja tehovalvontaosastoilla. Oppaan kuudennessa, uudistetussa painoksessa artikkeleiden tiedot on tarkistettu ja monet osuudet ovat uudistuneet merkittävästi. 
Kokonaisuudessaan on uudistettu hengitysvajausta, akuuttia munuaisvauriota, maksan vajaatoimintaa sekä neurologisia häiriöitä käsittelevät osuudet. Tehohoidon erityispiirteisiin liittyen uusia aiheita ovat tehohoidon ja tehovalvontahoidon porrastus sekä tehohoidon jälkeinen oireyhtymä. 
Tehohoito-opas on tarkoitettu ensisijaisesti tehohoidossa, tehovalvontahoidossa tai valvontahoidossa työskenteleville lääkäreille ja hoitajille. Siitä on hyötyä myös päivystyksessä ja ensihoidossa työskenteleville.
Tehohoito-opasta täydentävät Akuuttihoito-, Akuuttihoidon lääkkeet- ja Myrkytysten hoito -oppaat. Oppaat ilmestyvät sähköisessä muodossa Akuuttihoito ja anestesia -tietokannoissa (www.terveysportti.fi). 


Tekijät

Päätoimittaja

Sari Karlsson LT, dos.


Toimittajat

Tero Ala-Kokko LT, prof.

Johanna Hästbacka LT, dos.

Matti Reinikainen LT, prof.

Mika Valtonen LT, dos.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.