Välinehuolto

Tuula Karhumäki, Kaisa Hirvonen, Eija Ylitupa (toim.)
4., uudistettu painos 2024, 480 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789523603998
Saatavuus
Tulossa
82,00 €
Päivitetyssä Välinehuolto-kirjassa kuvataan kattavasti välinehuoltoprosessin vaiheet: puhdistus, desinfektio, tarkastaminen, pakkaaminen ja sterilointi. Kirjassa on syventävää lisätietoa laboratoriovälineiden, hengityksen huoltolaitteiden, apuvälineiden sekä erikoisinstrumenttien huollosta. Kirjassa käsitellään myös välinehuollon prosessin hallinta, työturvallisuus ja poikkeusoloihin varautuminen. 
  
Kirjan uusissa artikkeleissa annetaan huolto-ohjeita robottikirurgisille välineille, ortopedisille proteesivälineille ja silmävälineille. Kirjassa on uutuutena myös kauneuden- ja jalkojenhoitoalojen sekä eläinklinikkojen ja apteekkien välinehuolto. Kirjassa on huomioitu lait terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista, laiteturvallisuuslainsäädäntö, valmistajien antamat ohjeet välineiden huollosta sekä EU-standardien muutokset. 
  
Välinehuolto on tarkoitettu oppikirjaksi välinehuollon perustutkintoa  suorittaville.  Lisäksi se on käsikirja lääketieteen ja terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille ja opiskelijoille sekä lääkealan ja palvelutuotannon yrityksille. Käsikirja sopii myös sairaalan materiaali- ja laitetoimittajille, välineistön huoltotilojen suunnittelijoille ja tekniselle huollolle. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.