Välinehuolto

Tuula Karhumäki, Kaisa Hirvonen, Eija Ylitupa (toim.)
4., uudistettu painos 2024, 450 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789523603998
Saatavuus
Tulossa
82,00 €
Välinehuolto monipuolisine sisältöineen on ollut suosittu perusteos. Se on saanut kiitosta etenkin monipuolisesta sisällöstään ja siitä, että asiat käsitellään laajasti. 

Päivitetyssä Välinehuolto-kirjassa kuvataan kattavasti välinehuoltoprosessin vaiheet: puhdistus, desinfektio, tarkastaminen, pakkaaminen ja sterilointi sekä prosessiin vaikuttavat tekijät. Kirjassa on syventävää lisätietoa laboratoriovälineiden, hengityksen huoltolaitteiden, apuvälineiden sekä erikoisinstrumenttien huollosta. Kirjassa käsitellään myös välinehuollon osaamisen johtamista, perehdytystä, tuotannonohjausta, hinnoittelua, hankintoja, välinehuollon laadun kehittämisen menetelmiä, työturvallisuutta ja poikkeusoloihin varautumista. 
  
Kirjan uusissa luvuissa annetaan huolto-ohjeita robottikirurgisille välineille, ortopedisille proteesivälineille ja silmävälineille. Uudet luvut ovat saaneet myös kauneuden- ja jalkojenhoitoalojen sekä eläinklinikkojen ja apteekkien välinehuolto. Kirjaa kirjoitettaessa on huomioitu lait terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista, laiteturvallisuuslainsäädäntö, valmistajien antamat ohjeet välineiden huollosta sekä EU-standardien muutokset. 
  
Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi välinehuollon perustutkintoa  suorittaville.  Lisäksi se on käsikirja lääketieteen ja terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille ja opiskelijoille sekä lääkealan ja palvelutuotannon yrityksille. Käsikirja sopii myös sairaalan materiaali- ja laitetoimittajille, välineistön huoltotilojen suunnittelijoille ja tekniselle huollolle.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.