Välinehuolto

Tuula Karhumäki, Kaisa Hirvonen, Eija Ylitupa (toim.)
2024
EAN/tuotenumero
9789523604001
49,00 €
Päivitetyssä Välinehuolto-teoksessa kuvataan välinehuoltoprosessin vaiheet: puhdistus, desinfektio, tarkastaminen, pakkaaminen ja sterilointi sekä prosessiin vaikuttavat tekijät. 

Teoksessa on syventävää lisätietoa laboratoriovälineiden, hengityksen huoltolaitteiden, apuvälineiden sekä erikoisinstrumenttien huollosta. Siinä käsitellään myös välinehuollon prosessin hallinta, työturvallisuus ja poikkeusoloihin varautuminen. 
  
Välinehuolto-teoksen uusissa artikkeleissa annetaan huolto-ohjeita robottikirurgisille välineille, ortopedisille proteesivälineille ja silmävälineille. Teoksessa on uutuutena myös kauneuden- ja jalkojenhoitoalojen sekä eläinklinikkojen ja apteekkien välinehuolto. Teoksessa on huomioitu lait terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista, laiteturvallisuuslainsäädäntö, valmistajien antamat ohjeet välineiden huollosta sekä EU-standardien muutokset. 
  
Välinehuolto on tarkoitettu oppikirjaksi välinehuollon perustutkintoa  suorittaville.  Lisäksi se on käsikirja lääketieteen ja terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille ja opiskelijoille sekä lääkealan ja palvelutuotannon yrityksille. Käsikirja sopii myös sairaalan materiaali- ja laitetoimittajille, välineistön huoltotilojen suunnittelijoille ja tekniselle huollolle. 

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.


Tekijät

Päätoimittaja 

Tuula Karhumäki Terveystieteiden maisteri, MBA

Toimittajat

Kaisa Hirvonen Terveystieteiden maisteri, erikoissairaanhoitaja, AmO. 

Eija Ylitupa Sairaanhoitaja, sisätauti-kirurginen erikoissairaanhoitaja, johtamisen erikoisammattitutkinto.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.