Lastenpsykiatria ja nuorisopsykiatria

Kirsti Kumpulainen, Eeva Aronen, Hanna Ebeling, Eila Laukkanen, Mauri Marttunen, Kaija Puura, Andre Sourander (toim.)
4., uudistettu painos 2024, 900 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789523604674
Saatavuus
Tulossa
129,00 €
Lasten ja nuorten mielenterveyden häiriöiden ennaltaehkäisy on mahdollista ja taloudellisesti kannattavaa. Uudistetussa Lastenpsykiatria ja nuorisopsykiatria -teoksessa käsitellään lasten ja nuorten tavallisimmat mielenterveyden häiriöt, niiden tunnetut etiologiset tekijät ja hoidossa yleisimmin käytettävät menetelmät sekä lasten ja nuorten mielenterveyteen ja sen hoitoon liittyviä lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian erityiskysymyksiä ja lainsäädäntöä. Teoksessa yhdistyy niin lastenpsykiatrinen kuin nuorisopsykiatrinen asiantuntemus.  

Tekijät

Kirsti Kumpulainen
Lastenpsykiatrian professori (emerita), ylilääkäri, lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, Itä-Suomen yliopisto ja KYS. Lasten yksilöpsykoterapeutti, perhepsykoterapeutti.

Eeva Aronen
Lastenpsykiatrian professori, ylilääkäri, lastenpsykiatrian erikoislääkäri, Helsingin yliopisto ja HYKS, perhepsykoterapeutti.

Hanna Ebelin
Lastenpsykiatrian professori, ylilääkäri, nuorisopsykiatrian dosentti, lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, Oulun yliopisto ja OYS.  Lasten yksilöpsykoterapeutti, perhepsykoterapeutti, psykoanalyytikko IPA

Eila Laukkanen
Nuorisopsykiatrian professori (emerita), ylilääkäri, psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, Itä-Suomen yliopisto ja KYS, psykoanalyytikko IPA.

Mauri Marttunen
Professori (emeritus), Helsingin yliopisto ja HUS, tutkimusprofessori (emeritus), Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti.

Kaija Puura
Lastenpsykiatrian dosentti, ylilääkäri, lastenpsykiatrian erikoislääkäri, Tampereen yliopisto ja TAYS, perhepsykoterapeutti.

Andre Sourander
Lastenpsykiatrian professori, ylilääkäri, lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, Turun yliopisto, TYKS ja Columbian yliopisto, New York, perheterapiakouluttaja.


 


Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.