Kohti taitavaa HOT-työskentelyä – Hyväksymis- ja omistautumisterapian opas ammattilaisille

Arto Pietikäinen
1. painos 2024, 250 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523605411
Saatavuus
Tulossa
42,00 €
Kohti taitavaa HOT-työskentelyä – Hyväksymis- ja omistautumisterapian opas ammattilaisille keskittyy hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) soveltamiseen eri elämänalueilla psykoterapiasta psyykkiseen valmennukseen.

HOT-työote pohjautuu kontekstuaaliseen käyttäytymistieteeseen. Työotteessa painotetaan psykologista joustavuutta ja hyvinvointia, mikä auttaa vaalimaan asiakkaan yksilöllisiä arvoja ja tavoitteita.

Kohti taitavaa HOT-työskentelyä perustuu vankkaan tutkimusnäyttöön menetelmän soveltamisesta. Siinä käsitellään taustateorioita ja käytännön asiakastyötä. Kirja auttaa ammattilaista kehittämään HOT-osaamistaan, hyödyntämään työotetta joustavasti ja asiantuntevasti sekä lisäämään työnsä vaikuttavuutta. Lisäksi tarkastellaan ammattilaisen omaa hyvinvointia.

Kirja on ensimmäinen Suomessa julkaistava tietokirja HOT-työskentelyä soveltaville ammattilaisille ja vastaa tarpeeseen, joka liittyy työmallin laajenevaan käyttöön. Se on tarkoitettu mielenterveyden ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville, jotka ovat jo tutustuneet menetelmään. Kirja soveltuu myös näiden alojen opettajille ja opiskelijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Tekijät

Arto Pietikäinen
Psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti (kognitiivinen käyttäytymisterapia). Työote pohjautuu käyttäytymisterapian menetelmiin, joista tekijä soveltaa etenkin hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT). Kouluttaa alan ammattilaisia käyttämään HOT-menetelmiä ja luennoi psykologisen joustavuuden kehittämisestä.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.