Suun terveys ja akuutit tilanteet

Tekijät
EAN/tuotenumero
9789523605459
180,00 €

Opiskele koulutuskokonaisuuden verkkokurssien avulla suun terveyttä ja akuuttien tilanteiden hoitamista.

Hammasperäiset infektiot-kurssilla opit tunnistamaan hammasperäisen infektion oireet, ymmärtämään miten ne syntyvät ja millaisesta hoidosta potilaat hyötyvät. Opit myös arvioimaan infektion vaikeusastetta, aloittamaan hoidon ja ohjaamaan potilaat jatkohoitoon.

Kasvomurtumat ja hammasvammat-kurssilla annetaan ohjeita kasvovammapotilaan tutkimiseen ja ensivaiheen hoitoon. Tutustut tavallisimpiin kasvomurtumiin ja hammasvammoihin, kuten poskiluun murtumiin ja irronneen pysyvän hampaan ensiaputoimiin.

Potilaiden suun terveyden ylläpitohoito-kurssilla opit tutkimaan ja arvioimaan potilaan suun terveyttä, tunnistamaan poikkeavat tilanteet suun terveydessä ja tarjoamaan potilaalle apua, tukea ja ohjausta suun hoidossa.


Tilaus oikeuttaa aineistojen 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. 

Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.