Suun terveyden akuutit tilanteet

Tekijät
EAN/tuotenumero
9789523605459
180,00 €
Opiskele koulutuskokonaisuuden verkkokurssien avulla suun terveyden akuuttien tilanteiden hoitamista.

Hammasperäiset infektiot-kurssilla opit tunnistamaan hammasperäisen infektion oireet, ymmärtämään miten ne syntyvät ja millaisesta hoidosta potilaat hyötyvät. Opit myös arvioimaan infektion vaikeusastetta, aloittamaan hoidon ja ohjaamaan potilaat jatkohoitoon.  

Kasvomurtumat ja hammasvammat-kurssilla annetaan ohjeita kasvovammapotilaan tutkimiseen ja ensivaiheen hoitoon. Tutustut tavallisimpiin kasvomurtumiin ja hammasvammoihin, kuten poskiluun murtumiin ja irronneen pysyvän hampaan ensiaputoimiin. 

Kurssin suoritettuasi

  • osaat tutkia kasvovammapotilaan päivystyksessä
  • tiedät, miksi kasvomurtuma on tärkeää tunnistaa ja minkälainen on tyyppipotilas
  • osaat arvioida hammasvammapotilaan kiireellisyyden ja hoitopaikan sekä antaa tarvittavan ensiavun.
Koulutuskokonaisuus on suunnattu lääkäreille, hammaslääkäreille, hoidontarpeen arviointia tekeville terveydenhuollon ammattilaisille sekä lääketieteen-, hammaslääketieteen- ja terveydenhoitoalan opiskelijoille.

Tilaus oikeuttaa aineistojen 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. 

Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.