Peace! - Selviytymisopas nuorten vanhemmille

Katja Myllyviita
4., uudistettu painos 2024, 130 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523606074
Saatavuus
Varastossa
29,00 €
Peace! - Selviytymisopas nuorten vanhemmille auttaa sinua tunnistamaan omia ja vastapuolen tarpeita sekä ilmaisemaan niitä ymmärrettävällä tavalla.

Kirjan harjoitusten avulla voit opetella erilaisia keinoja rauhoittaa itseäsi silloin, kun tunteet ovat niin voimakkaita, että ne estävät kykyäsi vaihtaa näkökulmaa ja ilmaista itseäsi selkeästi. Voit opetella rauhoittumista ja läsnäoloa teini-ikäisen lapsesi tai kenen tahansa muun kanssa, jonka kanssa haluat tehostaa kommunikaatiotaitojasi ja tukea toimivaa vuorovaikutusta. 

Vastapuolen tunteiden ymmärtämistä ja tämän ymmärryksen ilmaisemista ääneen kutsutaan validoimiseksi. Se tervehdyttää vuorovaikutusta ja rauhoittaa riitatilanteita. Kirjan harjoitusten avulla opit, mitä validoiminen tarkoittaa ja miten se siirtyy käytäntöön oikeisiin ihmissuhteisiin. Kuunteleminen, neuvottelu ja hyväksyminen muuttavat konfliktin läheisyydeksi ja rauhoittumiseksi.

Kirjan harjoitukset perustuvat dialektisen käyttäytymisterapian menetelmiin.

Tekijät

Katja Myllyviita on psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti ja kognitiivisen käyttäytymisterapian kouluttajapsykoterapeutti. Hän on toiminut 10 vuotta nuorisopsykiatriassa kliinisenä psykologina, päihdeongelmaisten nuorten parissa, perheneuvolassa sekä ammatinvalintapsykologina. Vuodesta 2011 lähtien hän on työskennellyt yksityisenä psykoterapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana.


Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.