Lääketieteen termit

Veijo Saano ym. (toim.)
6. painos 2016, 1684 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789516562950
Saatavuus
Varastossa
135,00 €
Lääketieteen termit on lääketieteen suomen kielen korvaamaton perusteos, selittävä sanakirja, jossa hakusanoille annetaan tiiviit ja selkeät määritelmät. Lisäksi kirjassa kerrotaan hakusanojen usein kaivatut latinaiset, englantilaiset ja ruotsalaiset vastineet sekä etymologiset tiedot.

Lääketieteen termien kuudes, uudistunut painos ilmestyy edeltäjäänsä huomattavasti laajempana ja sisällöltään kattavasti päivitettynä. Siinä on edelliseen painokseen verrattuna yli puolet enemmän sivuja, noin 2 000 uutta päähakusanaa ja lähes 1 700 uutta alihakusanaa. Kirjan hakusana-artikkeleita on täydennetty laajasti muun muassa englannin- ja ruotsinkielisten vastineiden osalta. 

Sanakirjan kuudenteen painokseen sisältyy vieraskielistä termiä vastaavan suomenkielisen tai suomalaisasuisen hakusanan löytämistä helpottava erillinen nide Lääketieteen termit – Sanastot: latina, englanti, ruotsi. Sanastonide sisältää myös latinan kieliopin rautaisannoksen.

Lääketieteen termit on Duodecim-seuran Lääketieteen sanastolautakunnan ja lukuisten asiantuntijoiden monikymmenvuotisen yhteistyön tulos. Se on jokaiselle lääketieteen ja terveydenhuollon parissa toimivalle ja lääketieteestä kirjoittavalle välttämätön käsikirja.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.