Lastenneurologia

Helena Pihko, Leena Haataja, Heikki Rantala (toim.)
1.-3. painos 2018, 264 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516564558
Saatavuus
Varastossa
62,00 €

Kirjassa esitellään lapsen normaali kehitys ja sen yleisimmät poikkeavuudet, kuten puheen- ja kielenkehityksen sekä motoriikan häiriöt, oppimisvaikeudet, aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö, autismikirjon häiriöt ja kehitysvammaisuus. Lastenneurologia kuvaa tavallisia lasten neurologisia oireita ja sairauksia, kuten päänsärky, sekä harvinaisia neurologisia sairauksia, kuten neuromuskulaarisairaudet. Mukana ovat myös lastenneurologisen kuntoutuksen periaatteet ja menetelmät. Kirjassa käsitellään diagnostiset tutkimusmenetelmät ja pohditaan aiheeseen liittyviä eettisiä kysymyksiä.

Kirjan kohderyhmiä ovat lääketieteen opiskelijat ja lääkärit. Kirjan toivotaan palvelevan myös lasten parissa toimivia moniammatillisia yhteisöjä sairaaloissa ja perusterveydenhuollossa sekä erityispedagogiikan toimijoita.

 


 

Tekijät

Helena Pihko
Lastenneurologian professori (Helsingin yliopisto). Ylilääkäri (HYKS Lasten ja nuorten sairaala, lastenneurologian klinikkaryhmä).

Leena Haataja
Lastenneurologian professori (Turun yliopisto). Ylilääkäri (TYKS Lasten ja nuorten klinikka, lastenneurologian vastuualue).

Heikki Rantala
Lastenneurologian professori (Oulun yliopisto). Ylilääkäri (OYS Lasten ja nuorten klinikka, lastenneurologian toimialue).

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.