Irti alkoholista

Jan-Henry Stenberg, Helena Service, Salla Saiho, Satu Pihlaja, Eero-Matti Gummerus, Matti Holi, Grigori Joffe
1.-2. painos 2021, 151 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516564763
Saatavuus
Varastossa
22,00 €
Enemmistö alkoholin riskeille altistuvista henkilöistä ei kuulu suurkuluttajiin vaan suomalaiseen valtaväestöön, joka juo itsensä joko ajoittain tai usein humalaan. Juomisen haitat kehittyvät hitaasti eivätkä välttämättä tule esille, ennen kuin vahinko on jo tapahtunut. Onko sinulla aihetta huoleen oman tai läheisesi juomisen suhteen?  

Irti alkoholista -kirjan sisältämät harjoitukset auttavat juomishimon voittamisessa. Kirjan edustama alkoholin liikakäytön hoito-ohjelma perustuu ihmisen oppimista ja ajattelua koskevaan kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan, joka on tehokas hoito alkoholin liikakäyttöön. Itsehoito-ohjelma helpottaa myös päätöstäsi hakeutua hoitoon ja ylläpitää saavutettua raittiutta. 

Irti alkoholista kuuluu Kustannus Oy Duodecimin ja HUS Mielenterveystalon psyykkistä hyvinvointia edistävään tietokirjasarjaan, jonka teokset tarjoavat luotettavaa ja kansantajuista tietoa sekä itsehoitomenetelmiä lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveyden ongelmiin.

Tekijät

Jan-Henry Stenberg
FT, psyk.lis., erikoispsykologi, kouluttajapsykoterapeutti (VET)

Helena Service
psykologi 

Salla Saiho
psykologi, psykoterapeutti

Satu Pihlaja
PsL, erikoispsykologi, psykoterapeutti  

Eero-Matti Gummerus
psykologi, kehittämispäällikkö  

Matti Holi
psykiatrian dosentti, ylilääkäri 

Grigori Joffe
psykiatrian dosentti, ylilääkäri, HYKS Psykiatrian toimialajohtaja

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.