Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Joustava mieli parisuhteessa

Joustava mieli parisuhteessa

Arto Pietikäinen

7.–9., uudistettu painos 2020, 270 sivua, nidottu

EAN/tuotenumero:
9789516565104
Saatavuus:
Varastossa

Suositushinta: 34,00 €

Hinta: 20,40 €

Hyväksymisen ja omistautumisen avulla elinvoimaa suhteeseen

  • Vapaudu arvostelevien ajatusten ja epämiellyttävien tunteiden ylivallasta.

  • Opi vähentämään suhdetta vahingoittavaa käyttäytymistä.

  • Harjoittele tietoisuustaitoja, hyväksyntää ja kiukunhallintaa ristiriitatilanteissa.

  • Tunnista omat arvosi ja lisää niiden mukaisia tekoja parisuhteessa.

Joustava mieli parisuhteessa tarjoaa käytännön työkaluja kaikille niille, jotka haluavat oppia uudenlaisia taitoja parisuhteen kehittämiseen ja vaalimiseen. Kirjan avulla voi vahvistaa omia parisuhdevalmiuksiaan, ja siitä on apua myös eroa harkitseville. Tavoitteena on auttaa lukijaa rakentamaan elinvoimainen, sisällöltään rikas ja omia elämänarvoja vastaava parisuhde.

Kirja soveltuu myös ammattilaisille, jotka kohtaavat ihmissuhdeongelmia työssään. Se tarjoaa hyväksymis- ja omistautumisterapiaan sekä dialektiseen käyttäytymisterapiaan pohjaavan ohjelman, jonka perusta on aktiivinen, tavoitekeskeinen uusien taitojen harjoittelu. Kirjaa voi käyttää myös pariterapian työkirjana. Se esittelee viitisenkymmentä harjoitusta, joiden avulla voi kehittää psykologista joustavuutta parisuhteessa.

Kirjan seitsemänteen painokseen Arto Pietikäinen on kirjoittanut uuden esipuheen.

Joustava mieli parisuhteessa kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.Kirjan voi ostaa myös e-kirjana ja äänikirjana.

Tekijät

Arto Pietikäinen
(s. 1960)
Psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti (kognitiivinen käyttäytymisterapia). Työskentelee yksityisvastaanotolla Tampereella. Työote pohjautuu käyttäytymisterapian menetelmiin, joista tekijä soveltaa etenkin hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT). Yksilötyön lisäksi kouluttaa alan ammattilaisia ja terapiaopiskelijoita käyttämään HOT-menetelmiä ja luennoi psykologisen joustavuuden kehittämisestä. Lisätietoja: www.joustavamieli.com.