Unihiekkaa etsimässä - Ratkaisuja vauvan ja taaperon unipulmiin

Anna Keski-Rahkonen, Minna Nalbantoglu
7.-9., uudistettu painos 2020, 240 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516565319
Saatavuus
Varastossa
32,00 €
Koko perheen yöunia on mahdollista parantaa, eikä se edes ole kovin vaikeaa.

Lähes kaikilla lapsiperheillä on kokemuksia repaleisista, huonosti nukutuista öistä. Silti unikoulut nostattavat vahvoja tunteita ja herättävät kiivaita keskusteluja nettipalstoilla. Todellisuudessa useat erilaiset unikoulumenetelmät on tieteellisesti todettu toimiviksi, tehokkaiksi ja täysin turvallisiksi.

Hyviä suomenkielisiä neuvoja lapsen nukuttamiseen ja unikoulutukseen ei ole ollut saatavissa. Suomalaisen lääkärin ja kokeneen toimittajan kirjaUnihiekkaa etsimässä – Ratkaisuja vauvan ja taaperon unipulmiin antaa vanhemmille käytännöllisiä neuvoja vauvojen ja taaperoiden univaikeuksien korjaamiseen. Kirja perustuu tuoreimpaan ulkomaiseen ja kotimaiseen tieteelliseen tutkimustietoon, jota elävöittävät perheiden tositarinat. Hyvät neuvot ovat tarpeen, sillä huonoilla yöunilla on laajoja fyysisiä ja psyykkisiä haittavaikutuksia niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kirjassa esitellään unipulmien ratkomiseen monta erilaista lähestymistapaa, jotka usein parantavat koko perheen hyvinvointia ja joista kukin perhe voi valita omaan tilanteeseensa ja arvomaailmaansa parhaiten sopivat keinot. Eri menetelmien tehokkuudesta, hyödyistä ja mahdollisista haitoista kerrotaan tasapuolisesti.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.