Voimat takaisin - Tietoa ja dialogia työuupumuksesta

Sanna Aulankoski, Maaret Lundahl
1. painos 2018, 122 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516566873
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 29,00 €
Hinta 20,30 €
Mistä työuupumuksesta on kyse? Miten uupunut voi muuttaa elämänsä suuntaa?
 
Voimat takaisin -kirja on syntynyt työterveyspsykologina ja psykoterapeuttina toimineen psykologin ja hänen asiakkaansa yhteistyönä. Kirjan tavoitteena on auttaa uupuneita ja uupumuksen uhkaamia ymmärtämään itseään ja muuttamaan elämänsä suuntaa.

Terveydenhuollon ammattilaisille, esimiehille sekä työsuojelun ja henkilöstöhallinnon edustajille teos tarjoaa tiiviin ja kattavan tietopaketin työssä jaksamisesta ja viihtymisestä. Kirja käsittelee mielen ja työorganisaation yleispäteviä teemoja kuten ongelmien ratkomista, tietoisuustaitoja sekä motivaatiota ja johtamista, joten kirja on suositeltavaa luettavaa kaikille terveydestään kiinnostuneille. 

Kirjassa pohditaan, mistä työuupumuksessa on kysymys ja miten se suhteutuu sille läheisiin mielenterveyshäiriöihin, kuten masennukseen. Lisäksi pohditaan, millaiset työolot ja persoonallisuudenpiirteet voivat altistaa uupumukselle. Teemaksi nousee myös uupumuksen hoito ja ehkäisy työterveyshuollon ja työpaikkojen yhteistyönä. Kirjassa esiteltyjä tieteellisen tutkimuksen tuloksia sitoo yhteen kuvaus yhdestä todellisesta uupumiskokemuksesta ja siitä toipumisesta. 

Tekijät

Sanna Aulankoski on Helsingissä työskentelevä työterveyspsykologi, psykoterapeutti ja psykoterapiakouluttaja. Hän käsittelee työssä jaksamisen ja viihtymisen teemoja myös kirjassaan "Törmäyksistä työniloon − työterveyshuolto tukena työn ristiriidoissa" (Duodecim, 2016).
 
Maaret Lundahl on Helsingin yhdyskuntaseuraamustoimiston apulaisjohtaja Rikosseuraamuslaitoksessa. Kirjassa kuvattuna ajanjaksona hän toimi Etelä-Suomen arviointikeskuksessa erikoissuunnittelijana ja tiimiesimiehenä.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.