Farmakogenominen tietokanta - GeneRX

Abomics Oy
23,00 €

Farmakogenetiikan sovelluksessa on tiedot 230 lääkkeestä, joiden metaboliassa voi olla geneettisestä eroista johtuvaa yksilöllistä vaihtelua. Esimerkiksi kodeiinin teho kipulääkkeenä voi vaihdella huomattavasti riippuen maksan metaboloivien entsyymien geneettisesti määräytyvästä toiminnasta. Sovelluksessa on tietoa myös tieteelliseen näyttöön perustuvista geenitesteistä, joiden avulla voidaan valita oikea lääke oikealla annoksella potilaan yksilöllisen perimän mukaan. Sisältö päivittyy vähintään 3 kertaa vuodessa.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.