Lääkkeiden ristiyliherkkyydet Xreactbase, henk.käyttö

Medbase Oy
47,00 €
Lääkkeiden ristiyliherkkyydet aiheuttavat estettävissä olevia lääkehaittoja. Xreactbase kattaa näyttöön perustuvan tiedon lääkkeiden ristiyliherkkyyksistä. Ristiyliherkkyyksien kliininen merkitys on jaettu 4 eri luokkaan (A–D) perustuen lääkeaineiden rakenteellisiin ominaisuuksiin ja ennen kaikkea näyttöön kliinisistä tai rekisteritutkimuksista. Kaikki riskianalyysit ja näyttö on arvioitu yksittäisen lääkeaineen (ei lääkeryhmän) tasolla. Ristiyliherkkyyksien frekvenssi ja reaktion kliininen kuva on kuvattu ja lisäksi annetaan ohjeita tulevien ristiyliherkkyyksien ehkäisemiseksi.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.