Vakuutusratkaisut potilaan tukena

Teemu Takala, Timo Aro, Maija Haanpää, Mikael Hedenborg, Jukka Kivekäs, Janne Leinonen (toim.)
1. painos 2019, 281 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516567030
Saatavuus
Varastossa
84,00 €
Milloin tulee tehdä todistus sairauspoissaoloa varten? Miten toimitaan, jos sairaus pitkittyy? Miten toimia työtapaturman, liikennevahingon tai potilasvahingon yhteydessä? Mistä saa korvauksia, jos työmatkatapaturma, liikennevahinko ja työeläketapahtuma sattuvat samalla kertaa?

Vakuutusratkaisut potilaan tukena -kirjan tavoitteena on kehittää hoitavien lääkäreiden ja vakuutuslääkäreiden yhteistyötä potilaan parhaaksi. Kirja antaa kokonaiskuvan siitä, mihin etuuksiin ja korvauksiin potilaalla on oikeus sairastuessaan tai tapaturman jälkeen. Teoksessa käsitellään lääkärinlausunnon laatimisen perusteet, eri lausuntojen erityispiirteet sekä muutoksenhaun käytännöt. Kirjassa on omat kappaleensa vakuutuslääketieteellisesti haastavista kliinisistä aihepiireistä. Teoksessa kuvataan myös vakuutuslääketieteen keskeiset periaatteet.

Vakuutusratkaisut potilaan tukena on tarkoitettu niin potilaita hoitaville lääkäreille kuin vakuutusyhtiössä tai Kelassa työskenteleville asiantuntijalääkäreille. Teos sopii myös opiskelijoille, vakuutuslääketieteen erityispätevyyttä suorittaville lääkäreille sekä vakuutuslaitoksissa tai muutoksenhaussa työskenteleville henkilöille.

Tekijät

Teemu Takala
LT, sisätautiopin dosentti, vakuutuslääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys. Kela, Pohjola Vakuutus, Veritas Eläkevakuutus ja Aktia Henkivakuutus.

Timo Aro
LKT, vakuutuslääketieteen dosenti (HY), Master of Science (Harvard). Työterveyshuollon ja terveydenhuollon erikoislääkäri. Vakuutuslääketieteen erityispätevyys. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Maija Haanpää
LT, neurologian dosentti, kivunhoitolääketieteen, kuntoutuksen, lääketieteen opetuksen ja vakuutuslääketieteen erityispätevyys, hallinnon pätevyys. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Mikael Hedenborg
LKT, työterveyshuollon erikoislääkäri, vakuutuslääketieteen erityispätevyys, Fennia.

Jukka Kivekäs
LKT, vakuutuslääketieteen dosentti, vakuutuslääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma.

Janne Leinonen
LT, neurologian erikoislääkäri, vakuutuslääketieteen erityispätevyys. Keva.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.